Beste (jeugd)leden,                                                                                                   24-03-2020

 

De maatregelen betreffende het Coronavirus zijn weer aangescherpt en dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de VTV. In de notulen staan een aantal dingen die inmiddels geen doorgang meer kunnen vinden. Tot 1 juni worden er geen activiteiten voor de VTV georganiseerd. Dit betekent dat het 50 jaar Jeugd feest niet door kan gaan en dat de jeugd ook niet op de Dag van het Schaap zal dansen. Midsland zal geen optreden in de ET-10 hebben en we moeten maar even afwachten wanneer we weer iets mogen ondernemen. Tot die tijd worden er geen plannen gemaakt, het is allemaal te onzeker.

We hopen dat iedereen in goede gezondheid verkeert en zich in deze bizarre situatie goed kan redden. We willen ook graag dat iedereen gezond blijft, zodat we met elkaar later weer van alles kunnen vieren en beleven. Mocht iemand hulp nodig hebben in welke vorm dan ook, dan staan we als club natuurlijk voor elkaar klaar. Mail of bel als iemand van de VTV iets voor je zou kunnen betekenen!

 

Blijf gezond en pas goed op jezelf en elkaar!!

 

 

V.T.V secretariaat:

B.F. Smit-van der Meulen

Oosterburen 61

8891 GB Midsland Terschelling

Email: hb1.smit@zonnet.nl

Tel: 0562-449636/06-23595775